Aanmelden geeft u meer, en meer persoonlijke, informatie. U kunt foto's bekijken en zich, on-line, aanmelden voor evenementen.U kunt zich gemakkelijk inschrijven door hierboven op 'registreer' te klikken. Hierna wordt u een email gezonden. Als u in die mail op de bevestigings link klikt. Kunt u voortaan direct inloggen.
Welkom bij de Joon

Buurtcentrum De Joon staat midden in de Zuiderzeewijk. Het Buurtcentrum is er voor en door de bewoners van de wijk, waar men met vragen of problemen betreffende de woonomgeving of persoonlijke vragen terecht kan. Er zal dan getracht worden om tot een oplossing te komen.

Kom gerust eens binnenlopen aan de Waddenlaan 1. Wij zijn bereikbaar per telefoon op nummer 06-5 47 56 777 en/of per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Wij zijn ook op Facebook te vinden.

 
Bingo's de Joon 2017 / 2018

Lelystad -Iedere maandorganiseert Buurtcentrum de Joon haar gezellige Bingo's voor jong en oud!!

De volgende bingo's staan gepland op:

Zaterdag 23 September2017

Zaterdag 28 Oktober 2017

Zaterdag 16 December2017

Zaterdag 27 januari 2018

Zaterdag 24 februari 2018

Zaterdag 24 maart 2018

Zaterdag 28 april 2018

Zaterdag 26 mei 2018

zaterdag 23 juni 2018

's Middags is er voor de kinderen een echte KinderBingo met leuke en mooie prijzen. Deelname is zoals gewoonlijk GRATIS. De zaal gaat om 13.00 uur open en de balletjes beginnen om 13.30 uur te rollen.

's Avonds is er voor de volwassenen een super gezellige bingo met mooie-, leuke- en geldprijzen.

De zaal gaat om 19.30 uur open en de balletjes beginnen om 20.00 uur te rollen.

De keuken en bar zijn geopend voor een lekker hapje en een drankje.

Buurtcentrum de Joon, Waddenlaan 1, 8223 CL Lelystad

 
Truckrun 2017

Jongeren met beperking krijgen een fantastische dag met Truckrun de Joon

Op zaterdag7 oktober vind voor de 15e keer de Truckrun plaats, die georganiseerd word door Buurtcentrum de Joon. Op deze jaarlijkse dag worden mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking ontvangen bij het buurtcentrum en kunnen zij meerijden met een truck door Flevoland. Er rijden zon 80 trucks mee. Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers van Buurtcentrum de Joon. (Transport)bedrijven stellen chauffeurs en vrachtwagens beschikbaar zodat dit evenement voor de deelnemers gratis is.

Verschillende gemeentelijk beleidsdoelstellingen komen in de Truckrun samen. (Met name) kinderen met een beperking worden bereikt die met deze activiteit een fantastische dag beleven en zo op een leuke manier kunnen meedoen. Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers van Buurtcentrum de Joon die hiermee laten zien dat met enthousiaste mensen een prachtig evenement jaarlijks in Lelystad kan worden georganiseerd. Ook laat de Truckrun zien dat maatschappelijk betrokken ondernemen een groot goed is. Zonder de vrijwillige inzet van deze bedrijven zou de Truckrun niet plaats kunnen vinden.

In een luid claxonnerende colonne rijdt de Truck-Run door de straten van Lelystad en Almere.

's Morgens rijden de trucks binnen op de Waddenlaan. Daar parkeren ze rondom. Vervolgens gaat er per truck een gehandicapte mee. Daarna begint de rondrit door Lelystad en omstreken. Na ongeveer twee uur rijden komen de trucks weer terug. Onder muzikale klanken van het Lelystadse Dweilorkest de Valkenier welke vanaf het Lelycentre de stoet zal begeleiden.


Meer foto's zijn te zien op onze facebook Truckrun de Joon